Paragliding Accuracy World Cup Jugra 2009

30 04 2009

Saja nak promote bandar Banting… Mula hari ni 30/4/2009 sampai 3/5/2009 di Jugra Banting diadakan 1 program yang cukup berprestij… iaitu Paragliding Accuracy World Cup Jugra 2009… mmm saper kata Banting kampungan?? Event antarabangsa ni wei…😉

jugra-06-8

Paragliding Accuracy World Cup Jugra 2009

Kalau korang takde menda nak buat wiken ni or kalau korang peminat sukan paragliding, meh ler turun Banting… pi Bukit Jugra, tengok acara menarik ni dengan lebih dekat… Jangan lupa, kalau dah sampai Banting tu carik2 ler kerepek Banting… hehehe

Dunt play2... aweks pun ada ambik bahagian tau!

Dunt play2... aweks pun ada ambik bahagian tau!

Kenapa aku suker dok Banting?? Sebab semer dah sediada kat sini. Senang. Nak beli barang keperluan, hospital, bomba, polis semer ada… kewl tempat ni, tu sebab sejak 16 tahun aku dok sini, rasa malas pulak nak pindah ke lain.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: