Jogging @Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

14 05 2009

Mula dari semalam, aku & geng dari group x-CPE nak mula 1 program sihat…. hehe, program riadah @Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya…

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya

Ni kira baru permulaan. Nak istiqamah tu yang sikit payah tu. Hope next week dapat ulangi balik aktiviti sihat ni. Bagi permulaan ni, kami fokus kat jogging dulu. Cari stamina yang dah hilang orang kata.. hehe. Maklumler, dah otai…

Bercakap pasal Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya ni, aku rasa OK tempat ni. Kemudahan segala cukup. Track jogging keliling tasik buatan, ada gelanggang tenis & bola keranjang, ada driving range (bagi golfer aka penyabit pro), ada gelanggang futsal, kolam renang pun tak tinggal… kiranya macam2 lah ada. Pernah dulu aku bawak famili datang sini, tapi masa tu lom cukup fasiliti lagi. Ni kira ok dah ni, & aku rasa boleh gak bawak famili ke sini lagi nanti ni…


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: