Alternate Blog…

23 05 2009

WordPress ni sebenarnya ada kelemahan. Lagi2 kalau nak main ngan flash & javascript dalam postings. So aku plan nak buat alternate blog kat blogspot… lagipun aku pengguna setia Google😉. Tak payah register lagi, just pakai akunyer google account – sama untuk picasaweb (web album) dan gmail serta gtalk…

Blogspot ni ok sikit, boleh embed flash dalam postings… oleh kerana aku ada banyak projek pakai flash ni, so aku akan teruskan untuk bukak alternate blog@blogspot tu… Alternate Blog xmrsmtaiping8286.

Untuk permulaan ni, aku just nak upload flash file yang aku buat untuk ACT… khas untuk Mesyuarat Agung Tahunan ACT 2009 yang akan diadakan pada 24 Mei 2009 nanti. Kerja amal sukarela… aku bukan lah pakar IT, setakat nak membantu apa2 yang aku mampu oklah kot… hehe. Flash ni aku buat untuk project aktiviti yang telah dijalankan oleh ACT sekitar 2007-2008.

ACT Vision

ACT Vision


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: