Terminator Salvation & Jangan Pandang Belakang Congkak

14 06 2009

Esok dah buka sekolah semula… & aku esok dah mula kerja seperti biasa. 2 minggu cuti sekolah nih rasa cam tak puas je habiskan masa bersama keluarga… namun apa nak buat, ada tugas untuk negara yang perlu dilaksana. Kehkehkeh, cam beseloka lah pulak kan…

Selain dari melancong ke Langkawi, balik kampung ke BeePee… kami habiskan masa bersama di rumah persinggahan kami @Bandar Bukit Mahkota, Bangi. Sambil rehat2 dan tenangkan hati dari kerisauan urusan kerja, dapat jugak lapangkan masa kemas rumah hujung minggu kami ni. Sambil tu, sempat gak kami layan 2 movie yang sedang ditayangkan sekarang ni… mmm, what a kewl cuti kali ni. 1, kami tonton Terminator Salvation @TGV, Bukit Tinggi. T4! Kalau nak faham stori dia ni, kena tengok dulu sequel sebelum ni T1 – T3. Biasalah citer perang antara mesin dan insani. Penuh ngan action citer Terminator ni. Orang kata, mata tak pejam lah selama 2 jam ni…

Terminator Salvation

Terminator Salvation

2, lat sehari, kami tonton pulak citer seram-komedi Melayu @Alamanda GSC… Jangan Pandang Belakang Congkak tajuk citer ni. Yalah, nama pun nak rehatkan minda. So layan movie ni, pasal taknak serabutkan kepala. Not bad! OK gak citer dia. Gelak sakan kami sekeluarga. Lakonan diorg pun bersahaja… syabas semua! Ni citer pasal 3 anak muda. Pewaris harta. Tapi ntah camner, terlanggar pantang lah pulak diorg semua… so, jadi hantu bila malam tiba. Plot OK. Tak payah fikir2 segala… hehehe

Jangan Pandang Belakang Congkak

Jangan Pandang Belakang Congkak

Ni kami tengah plan nak nonton lagi ni… Citer action movie lagi… Transformers : Revenge of the Fallen. mmm pasti menarik ni!


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: